Het programma de Groene Gezonde Verbinding biedt kansen om op een andere manier te werken aan betere leerprestaties. Op school doe je bijvoorbeeld mee aan een beweegprogramma, leer je koken, kies je voor gezondere traktaties, eet je om 10:00 uur lekker fruit en ontdek je zo een leefstijl waarmee je voor een gezonde toekomst kiest. Buiten schooltijd zijn er activiteiten als meewerken in de moestuin en sport & spel.

Samen met professionals van TIO, Accare, GGD Flevoland, De Schoor en Stad & Natuur, werken kinderen en ouders een langere periode aan resultaten met een blijvend effect. Want nĂș investeren in een gezonde leefstijl is plezier voor de rest van je leven.

Het doel van het programma Groene Gezonde Verbinding is om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheid en leefstijl van inwoners door het stimuleren van een gezonde leefstijl. Dat doen we als gemeente door een intensieve samenwerking in het gebied te faciliteren en projecten te (helpen) starten vanuit die samenwerking. Een mix van sturen en loslaten waarbij het smeden van een duurzaam netwerk van elkaar groen en gezond versterkende partners in deze wijken het streven is. 

Nieuws

plugin.tt_news ERROR:
No pid_list defined